Пролітає сніжок, мороз малює свої кришталеві малюнки, за вікном зима, а на серці тепло і радісно. Прийшов Різдво – найсвітліше і трепетний свято. З Різдвом вас, улюблені і найдорожчі люди!

Дорогий, зі святом! Люблю тебе і люблю Різдво! Бажаю тобі багато-багато щасливих теплих свят, і щоб ми з тобою були поруч!

Вітаю з Різдвом, бажаю миру і райдужного щастя, великої любові і міцної віри, добрих чудес і повного достатку всіх благ в житті.

Мій найулюбленіший чоловік на світі, вітаю тебе з Різдвом! Я хочу, щоб Бог ніколи не залишав тебе в ті моменти, коли мене немає поруч. Нехай він завжди допоможе тобі і вкаже найправильніший шлях. Я бажаю тобі безмежного здоров’я і олімпійських сил. Нехай наша любов завжди зігріває тебе в найважчі часи!

Вітаємо вас зі святом Різдва Христового! Нехай все задумане неодмінно збувається в цей світлий, радісний, повний чудес День! Нехай будинку панує Благодать, а в душі Любов!

Різдво – найчарівніший свято! Він несе стільки прекрасних очікувань, веселощів, світла. І я тобі бажаю, щоб збулося те, чого ти дуже-дуже чекаєш! Бажаю, щоб у твоїй душі до наступного Різдва горів маленький вогник світла, який запалять близькі і друзі своєю добротою до тебе!

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

Вітаю з зимовим торжеством добра і веселощів! Нехай чарівне свято Різдва призводить до твого дому рідних людей і виконує заповітні бажання, зміцнює віру в хороше і дає сили для важливих справ, проганяє прикрі тривоги і щедро дарує безтурботне радість!

З Різдвом Христовим. Бажаю з вірою і любов’ю на серце запалити свою яскраву зірочку щастя.

Улюблений, вітаю! Нехай Різдво дозволить тобі вірити в чудеса, насолоджуватися морозним ранком, сонячними днями і вечорами в колі близьких. Нехай збере це свято сім’ю, щоб збулися мрії, попрощалися образи. Вмитися бажаю святою водою, яка змиє гріхи і невірні вчинки. Зі святом!

Коханий мій, я вітаю тебе з Різдвом Христовим. Бажаю бути неймовірно сильним і не тільки тілом, а й духом, бажаю, щоб Бог завжди направляв тебе в потрібну сторону. Дорогий мій, нехай це Різдво нам намалює казку і велику радість, нехай попереду нас чекають великі справи і збулися мрії!