Нехай Різдвяна зірка загориться в цю ніч і веде по життю найвірнішим шляхом. Тепла, спокою, доброти і умиротворення. У цей чудовий світлий свято мрії стають реальністю, нехай в цьому році збудеться найзаповітніша. З Різдвом Христовим!

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю відродити в собі світлі думки і почуття, відкрити своє серце для радості і любові! Миру і здоров’я всієї твоїй родині.

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце, відмінного здоров’я і благополуччя в родині!

Бажаю тобі почути мелодію Різдва, повірити в зимову казку, згадати найбільш незвичним бажання … У цей день все може збутися, потрібно тільки включити фантазію! Будь відвертим, випромінює добро, допомагай іншим повірити в себе, насолоджуйся святом і зігрівай близьких людей теплом і турботою … З Різдвом Христовим!

Я вітаю тебе, моя улюблена старша сестра з Різдвом! Цього року ти покинеш наш будинок, тому що виходиш заміж, тому я хочу в першу чергу привітати тебе. Я тобі бажаю щастя з чоловіком і удачі у всьому. Не бійся змін, тому що вони тільки на благо тобі. Ви – чудова пара, тому я впевнена, що у вас все буде так, як ви хочете. Бажаю вам благополуччя, взаєморозуміння і гармонії. З Божою допомогою ви досягнете всього, чого хочете. Я тебе дуже люблю, сестричка, і буду сумувати за тобою. Я хочу, щоб всі твої мрії і бажання здійснилися, а ідеї реалізувалися. Звичайно, в першу чергу ідеї з приводу весілля, тому що вони у тебе грандіозні. Зі святом тебе, дорога! Знай, що ми всі тебе підтримуємо і чекаємо в гості!

Сьогодні християни всього світу відзначають велике і світле свято – Різдво! Навіть природа славить Спасителя яскравим сонячним світлом, а люди зустрічають один одного посмішками. Бажаю тобі тепла, добра, любові, спокою, достатку! Зі святом!

Мила, кохана, рідна! Нехай різдвяні дзвіночки, своїми срібленими голосами, розкажуть тобі про мої побажання. Нехай очі твої, завжди щастям горять, а губки, мені про любов говорять. Нехай наш будинок, буде повною чашею, а разом ми будемо довше і частіше. Нехай щастя назавжди увійде в наше спільне життя, а мир буде яскраво прикрашений добром, любов’ю і хорошим настроєм. З Різдвом, моя найулюбленіша жінка на світі, моя люба дружина!

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!