Вітаю з Різдвом Христовим, з новим знаком чистої любові і душевного тепла. Щиро хочу побажати, щоб поруч завжди були улюблені і дорогі серцю люди, щоб життя позбавила від гірких хвилин самотності і туги, щоб це світле свято подарував віру в справжнє диво і добро, щоб в житті було багато веселих свят і красивих історій!

Нехай прийдешній Різдво завжди каже правду ваших очікувань. Бажаємо приємного проведення часу в колі рідних і близьких!

Різдвяні та новорічні канікули – це чарівна казка, яку з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. У ці морозні зимові дні ми всі забуваємо про свої проблеми і з оптимізмом і вірою дивимося в майбутнє. Наші прагнення та мрії здаються нам легко здійсненними, а неприємності незначними. Я бажаю вам позитивного настрою протягом усього наступного року. Нехай всі бажання, які ви загадаєте в різдвяну ніч, неодмінно збудуться.

Мій кращий друг, я дуже сподіваюся, що ти щасливий в цю Різдвяну ніч. Нехай дух Різдва увійде в твоє серце, щоб пробудити радість, любов і щедрість, і повернути тобі віру і надію на найкраще. Вітаю!

У цей чудовий Різдвяний вечір, коли вся наша сім’я зібралася за святковим столом, я хочу побажати всім відчути в душі божественне світло і теплоту.

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю миру, доброти і щастя. Бажаю радості, відваги серця і любові. Бажаю, щоб в це світле свято життя стало казкою з прекрасними мріями з дитинства, з міцними обіймами близьких людей.

подруженькомоя, вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю в цей святий день побільше щирих посмішок, невимушених зв’язків і приємних думок. Позитивних діянь і вірних людей на життєвому шляху!

Ось і настав чарівний і велике свято – Різдво Христове. Нехай це свято принесе всім нам радість в будинок, нехай осяє наші серця чистотою і вірою в чудеса. Адже чудеса завжди поряд з нами! Нехай наші улюблені і рідні люди будуть здорові і щасливі. Нехай Господь береже нас! Вітаю з Різдвом Христовим!

Дорога моя дівчинка, моя улюблена хрещениця! Я бажаю тобі перейнятися світлим духом Різдва і відкрити своє серце для самих справжніх чудес. Нехай в твоєму житті будуть тільки добрі люди, щасливі події і великий успіх. Нехай Господь щогодини оберігає тебе від поганого. Миру, співчуття, розуміння і любові тобі, моя дівчинка. З Різдвом!