Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

З різдвом Христовим, з щирою радістю душі і доброї благодаттю! Бажаю миру за вікном і світлого щастя в будинку, затишної атмосфери і дружної сім’ї, незвичайних чудес і щедрих подарунків, відкритої душі і м’якого серця. Нехай Різдво подарує яскраву надію і міцну віру, красиву казку і вірну любов.

Різдво – це день, коли з’явився наш Спаситель. Він дав нам віру, вказав шлях. І в цей чарівний свято, я бажаю тобі тільки хорошого: благополуччя, взаєморозуміння, душевної рівноваги. Ніколи не збивайся зі свого курсу, а якщо будуть труднощі, Різдвяна зірка вкаже тобі правильний шлях!

Нехай благословення огорне ваш будинок. Нехай в ньому сьогодні буде дух Різдва, аромат частування і радість свята.

Дорогий друже, прийми мої вітання з Різдвом Христовим. Це свято відзначається особливою добротою, світлом і теплом. Я від щирого серця бажаю тобі щастя, успіхів, удачі у всіх твоїх починаннях. Нехай всі бажання здійсняться, зі святом!

Від щирого серця та щирого серця вітаю православних християн з великим святим Різдвом Христовим! Бажаю, щоб у ваших душах і серцях постійно жила любов і віра, щоб у всьому світі відбувалося багато добрих, благородний вчинків, щоб близькі та рідні були в повному здоров’ї. Нехай ангели-хранителі вбережуть нас усіх від негараздів і бід, а Христос освятить кожне добру справу!

Нехай різдвяний переполох принесе в твоє життя тільки приємну метушню, нові надії і втілення всіх планів. Бажаю, щоб у тебе на душі завжди було світло і радісно від фантастичних подій, несподіваних зустрічей і позитивних емоцій. Нехай найкращими різдвяними подарунками для тебе, стануть успіх, любов і благополуччя. З Різдвом, дорога подруга!

У світле свято Різдва Христового бажаю щирої надії, доброго світу, безсумнівного блага, вірного кохання і великого щастя.

Різдво в усі часи вважалося чарівним подією, і сьогодні в усьому світі його знають як день, вечір якого потрібно зустрічати в компанії найдорожчих, близьких людей! Сьогодні я вітаю тебе і для тебе не стане сюрпризом те, що я бажаю тобі безмежного щастя!

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

Різдвяні привітання своїми словами

Різдвяні привітання до сліз