Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні та близькі не залишалися поруч.

Нехай твоє життя буде наповнена позитивними емоціями і яскравими враженнями! Дарую тобі мішок здоров’я, валіза усмішок і кошик любові! Не забувай мріяти і вірити в чудеса, з ними життя стає такою ж різнобарвною, як веселка! З Днем Народження!

Християнину в день народження Так важко щось побажати… Ні краще Божого рятунку!! Хто більше Бога зможе дати? Порожні штампи про здоров’я… Навіщо вони, якщо ти Христов; Ти видужав святою Кров’ю І вірою — істинно здоровий! Удача, зміна-птах… Бажати її — марна праця! Прийми будь, що трапиться! Удачі, щастя не дають!

Вітаю із радісним і світлим днем — днем, коли на небі засяяла твоя зірка, коли на світ з’явився добрий чоловік. Ця людина — це ти. З днем народження. Нехай Бог благословляє і освітлює твій життєвий шлях. Нехай душа прагне до щастя і добрим діянням. Нехай у твоєму домі будуть здоров’я, благополуччя і злагода.

Нехай береже ваші роки і зміцнює здоров’я Господь Бог! З Днем Народження! Нехай ангел небесний вас сьогодні обійме крилом і на душі стане тепло і спокійно! Нехай ваше серце до країв наповнена Божою любов’ю, нехай ваші земні дні будуть сповнені радості, добра і благополуччя! І нехай ваше життя буде схожа на райський сад, де немає місця образам, сварок і розчарувань! З Божою допомогою йдіть вперед, назустріч мрії, не згадуйте про минуле, не впускайте у своє свідомість похмурі думки! Нехай дорога вашого життя буде рівною, прямою, а вашими вірними супутниками нехай будуть віра, любов і вічна надія! Благословляйте тих, хто йде поруч з вами, любіть життя такий, який дарує вам Господь! Нехай Господня милість і благість супроводжує в нелегкому шляху земного життя! Бажаємо вам життя переможною, нехай ваш дух торжествує над усіма бідами!

З днем народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем — піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли — взяти ситуацію в свої руки!

Прийміть наші найщиріші вітання з Днем Народження, і дозвольте вам побажати, щоб ваш життєвий шлях був істинним! Молитовно бажаємо вам милості Божої, радості духовної, земного щастя, світлих думок, гарного настрою, терпіння, смирення, розуміння і всепрощення! І нехай благословляє вас Всевишній, хай дарує свою безмежну любов і вічну відданість! Не забувайте всіх благодіянь Господа нашого Ісуса Христа, адже його милість велика, як високо небо над землею, як далеко схід від заходу! Восхваляйте всі діла Господні, і вам сторицею воздасться! Творіть добро, покладаючись на Бога, і несіть Господеві на славу тепло і світло! І нехай ворог лукавий не заведе вас далеко, бо Бог вам допоможе позбавитися від лукавого! Дасть вам мудрості, терпіння і сил! Тримайтеся за істину і будете сильні і здорові!