Сьогодні в цей святий і великий свято я хочу побажати вам всього самого доброго, світлого і прекрасного. Щоб всі ваші дні були такими ж теплими і завжди висвітлювали вашу душу. Щоб злі люди ніколи не зустрілися на вашому життєвому відрізку, і щоб ваш будинок вкривала Божа благодать і світло Пресвятої Богородиці. З Покровом вас і найкращими побажаннями.

З яким нетерпінням християни чекають свята – Покрови Пресвятої Богородиці! З яким світлим почуттям читають молитви для матінки Богородиці! Які добрі обличчя ми зустрічаємо на вулиці в цей день! З яким теплом вітаємо один одного! З яким трепетом говоримо про те, що небеса нас люблять і захищають! З такими ж почуттями я вітаю вас сьогодні. Зі святом!

Сьогодні на календарі вже чотирнадцяте жовтня, а це означає, що настав один з найважливіших свят, яке ні в якому разі не можна залишати без уваги. Мені хочеться привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати вам всього самого найкращого. Ви заслужили цього, тому що завжди з великою повагою ставтеся до всіх релігійних свят, відвідуєте храми і завжди вірите у все найкраще. Нехай Богородиця завжди покриває вас і ваших рідних і близьких, щоб захистити вас від проблем і тривог. Бажаю вам ніколи не опускати руки, тому що немає в житті безвихідних ситуацій. Я хочу побажати вам міцного здоров’ячка, а також терпіння і стійкості. Не завжди в житті буває легко, але віра ніколи не залишить вас. Покров Пресвятої Богородиці – дуже важливе свято, про який не можна забувати.

Вітаю з Покровом Пресвятої Богородиці. Хай не буде гіркоти і метушні в твоєму житті, нехай на щастя і успіху приводить кожну дорогу, нехай тобою рухає сила добродушності і милосердя, нехай у відповідь на молитви твої небеса шлють благо і радість.

В Покров Пресвятої Богородиці бажаю Божого благословення, любові і благополуччя! Нехай серце буде спокійно, нехай душа радіє і дякує Всевишньому за щедрі дари. Світла вам і добра, тепла і радості!

Нехай Покров Пресвятої Богородиці принесе чистоту і надію в ваш будинок. Бажаю сховатися від бур і негод під Божим покровом. Бажаю жити праведно і щасливо. Бажаю доброти в серцях і віри в душі. Бажаю благополуччя в родині і миру в домі.

Сьогодні ми відзначаємо унікальний релігійне свято – Покрова Богородиці. Самев сьогоднішній день можна привітати близьких людей з дивовижною подією, яке заслуговує підвищеної уваги до себе. Нехай доля радує тільки позитивними сторонами, а Господь дає справжню підтримку, незалежно від того, що ж буде відбуватися. Щиро сподіваюся, що твоє життя буде сповнене лише позитивом, а горе і нещастя ніколи не зможуть торкнутися. Бажаю тобі кохання Богородиці, адже вона здатна бути великою захисницею. Будь ласка, привілей силу характеру і стійкість духу, адже саме ці якості дозволять тобі знайти дивовижне щастя, зробити найголовніший крок до реалізації найпотаємніших побажань. Ти насправді можеш бути щасливим, тому неодмінно використовуй подібну можливість, подаровану вищими силами.