Свято Покрова відзначаються пізньою осінню, але даний факт не повинен затьмарювати і засмучувати, адже все може скластися тільки найкращим чином, якщо вірити кожен день тільки в краще, в дивно яскравий позитив. Дорогий чоловічок, в тебе є справжня сила і справді стійкий характер, тому користуйся ними для подальшого розвитку в правильно обраному напрямку, йди до своєї мети, незалежно від того, як доля вирішить спробувати тебе. Знаєш, я щиро вірю в те, що ти зумієш досягти поставлених завдань і реалізувати свій потенціал в реальності, довести можливість успішного розвитку. Нехай Богородиця тебе від будь-яких негараздів захищає, адже вона має настільки всемогутнім властивістю. Бажаю спокою в будинку, здоров’я і довгого життя. Цінуй своїх близьких людей і можливість проводити з ними численні дні. Будь щасливий!

Покров Пресвятої Богородиці – це дивне свято, з яким вже потрібно вітати. Нехай у тебе сьогоднішній день виявиться особливим і подарує тільки найсвітліші почуття. Хочу знайти слова для того, щоб висловити своє захоплення твоїм характером і світлими почуттями, думками. Бажаю успішного просування в правильно обраному напрямку і впевненості в тому, що все обов’язково буде проявлятися тільки так, як ти плануєш. Мій милий чоловік, я хочу тобі побажати доброго здоров’я і багато енергії, сил. Нехай закладеного потенціалу виявиться більш ніж достатньо для стрімкого просування вперед. Мені хочеться підтримувати тебе і дозволяти повірити в те, що життябуде успішною, а майбутнє – світлим. Цінуй будь-який день своєї долі, адже він неодмінно буде давати особливі емоції. Вітаю зі святом!

У свято Покрови Пресвятої Богородиці я шлю тобі свої добрі побажання миру і гармонії, душевної теплоти і незмінного щастя твого серця.

Нехай ваші молитви будуть почуті! Зі святом Покрови ПресвятоїБогородиці! Бажаю всіх благ, міцної душевної віри і доброї надії. Нехай всі ваші думки будуть чистими і світлими, даруєте один одному любов, будьте терплячі і великодушні. Великий вам радости серця свого!

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці – викликає трепет в душі кожного з нас. Сьогодні православний світ ставить свічки в церкві і молиться для того, щоб наші близькі булиукриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, лише щастя висвітлювало ваш шлях.

Не просто так це свято називається Покров Пресвятої Богородиці. Вже по самій назві стає зрозуміло, що Богородиця покриває народ, оберігає і захищає його. Саме тому я хочу привітати вас сьогодні з цим чудовим і таким світлим днем, а також побажати вам, щоб ви відчували силу Богоматері. Мені хочеться, щоб ви завжди відчували цей оберіг, цей захист, яка буде надавати вам сил. Мені хочеться, щоб удача ніколи не покидала вас і ваш будинок, а ось неприємності все нехай обходять вас стороною. Богородиця буде стежити за цим і неодмінно покриє вас від всього неприємного. Бажаю вам ніколи не здаватися, тому що у вас є безліч джерел, звідки можна черпати сили. Я бажаю вам яскравого і радісного святкового дня. Нехай всі мрії збуваються, а ідеї реалізовуються з величезною швидкістю.