Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю насолоджуватися життям, немов ласун медом. Здоров’я, миру, щастя і невичерпного потоку доброти в твоєму серці!

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

Настав Медовий Спас, воістину гідне свято, який потрібно неодмінно відзначити поруч зі своїми близькими людьми, відзначаючи справжнє єднання всієї родини. Хочеться побажати тільки виконання найпотаємніших побажань і впевненості в тому, що все обов’язково здійсниться. Нехай доля подарує тільки яскраві емоції, які дозволять зрозуміти, наскільки все пофарбовано в світлі фарби. Приймай щирі вітання з Медовим Спасом, адже вони повинні здійснитися в реальності. Будь ласка, вір в те, що доля розкриє тільки найкращі грані, подарує шанс для того, щоб успішно здійснити будь-які мрії, досягти поставленої мети, відкрити нові перспективи. Дорогий чоловічок, ти заслуговуєш світлою і солодкого життя, тому, будь ласка, вір в те, що життя подарує гідні можливості для просування вперед, незважаючи на певні перешкоди. Господь тебе все зберігає від зайвих потрясінь.

Вітаємо з чудовим святом – Медовим Спасом. Саме це слово несе умиротворення в серцях людей. Бажаємо щастя в ваш будинок, щоб ніякі проблеми не змогли порушити мир і любов в сім’ї! Бажаємо, щоб літо не закінчувалося, і щоб всі бажання виконувалися із завидною швидкістю!

З Медовим Спасом! Бажаю, щоб весело мріялося і солодко-щасливо жилося. Всього доброго, здоров’я, радості, посмішок і благополуччя.

Привітання з Медовим Спасом у прозі

Привітати з Медовим Спасом до сліз

Кожна людина має право по-особливому сприймати світ, але релігійні свята об’єднують всіх віруючих людей. Я поспішаю тобі побажати щастя і душевного блаженства, яких можна знайти і в мирському житті. Нехай Господь тебе охороняє від проступків, поганих думок і сумного настрою. Відкривайся тільки позитивних моментів життя і вірі в прекрасне майбутнє, так як саме це здатне стати унікальною основою для досягнення того, про що ти насправді мрієш. Нехай в цей знаменний день твоя душа буде зігріта Божим благословенням, богослужінням і церковною молитвою. Бажаю тобі відкрити саме ті межі світу і своєї душі, які обов’язково посприяють появі міцної основи для віри в світле майбутнє. Бажаю тобі відчути те, що Господь і весь всесвіт повернені найкращою стороною і для виконання заповітних бажань існує багато можливостей.