Подружка, вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб мови твої були солодкі, немов мед, мудрі, як природа, краса захоплювала, як квітковий аромат, хлопці летіли на неї, як бджоли на кращий квітка в саду. чеснотж бажаю багаторазово перевершити красу. Удачі тобі!

Вітаю з Медовим Спасом. Нехай це свято виявиться для тебе справді важливим і особливим. Бажаю, щоб у двері твого дому несподівано постукала удача, яка зможе привнести душевний спокій кожній людині, що є членом твоєї родини. Бажаю, щоб сміх і позитив були постійними гостями твого будинку. І, звичайно, я щиро сподіваюся, що ти зможеш бути по-справжньому щасливим саме з тими людьми, які є близькими для тебе по спорідненої чи душевної зв’язку. Прийми мої щирі слова у вигляді привітання, незважаючи на те, наскільки в них висловлені побажання. Насправді я бажаю тобі всього самого найкращого і це просто так словами неможливо описати. Нехай увагу і добре ставлення до тебе зіграють набагато важливішу роль, ніж побажання. Вітаю зі світлим і солодким днем, який обов’язково відкриє нові горизонти в житті.

Вітаю з Медовим Спасом. Нехай твоє життя наповниться ніжним солодким медовим ароматом надій. Нехай Боженька зберігає твою сім’ю від лиха і заздрості. Я від душі бажаю миру, щастя і здоров’я. Бажаю, щоб кожен день був чарівним і добрим. Бажаю, щоб кожна думка була світлою, кожен вчинок – хорошим, а кожна посмішка – щирою.

Вітаю з чудовим православним святом – Медовим Спасом! Нехай життя буде солодким, як мед, а в сім’я буде злагодженої і дружної, немов бджоли в вулику. Нехай Спаситель допоможе подолати труднощі на шляху до щасливого і радісного життя. Нехай Ви і ваша сім’я будуть під покровом Господа і Богородиці!

Бажаю, щоб твоє життя була такою ж солодкою, ароматною і п’янкої, як запашний, золотистий мед. Бажаю, щоб щастя, гроші і удача липли до тебе так само, як липнуть бджілки на нектар. Нехай добробут оточує тебе з усіх боків, а успіх буде на всіх горизонтах. З Медовим Спасом!

Вітаю тебе, моя матуся, з Медовим Спасом! Бажаю багато літа і міцного здоров’я! Душевного спокою і тихої радости серця свого! Щоб Господь завжди був поруч, рятував від скорбот і зневіри! Щоб благодать перебувала на твоїх віях, ніжна посмішка на устах і світло в серці!

Вітаємо всіх зі святом Медового Спаса, свята бджолярів! Нехай сьогодні навіть повітря пахне ароматним медом, а життя здається солодкою і п’янкої, як медова брага. Щастя, здоров’я, успіхів і гарного настрою!