Дорогий друг. Вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок твій був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до тебе дорогу. Хай буде з тобою Господь.

Медовий спас. Як багато в цій назві свята. Нехай твій святковий день обов’язково стане справді гідною і подарує багато приємних, особливих емоцій. Бажаю тобі, щоб релігійне свято висвітлив твоє серце і душу, дозволив зрозуміти, наскільки важливими виявляються ознаки долі. Я поспішаю привітати тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас, адже він є унікальним і сприяє душевному перетворенню кожної людини. Вірю в те, що милість цього свята обов’язково торкнеться і тебе. Прийми мої щирі слова не тільки в якості жесту уваги, але і у вигляді справжніх, цінних побажань. Я насправді хочу і вірю в те, що ти знайдеш себе в цьому житті, а Господь посприяє тому, щоб ти виявилася воістину щасливою. З Медовим Спасом я тебе вітаю, бажаючи перетворення твого внутрішнього і зовнішнього світу.

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю, щоб усе твоє життя було солодким, як мед, щоб твоя душа завжди знаходила порятунок в променях відради і щастя, щоб серце твоє любило і було любимо.

Привітання з Медовим Спасом своїми словами

Привітати з Медовим Спасом у прозі

Нехай ваше життя буде солодка, як квітковий мед. І нехай буде сповнена достатку і благополуччя, як бджолині соти. Помоліться, охрестити, вмийтеся святий водицею і зустрічайте світле свято медового Спаса. Нехай сьогодні в повітрі кружляє запаморочливий аромат меду і макових пирогів, а в серцях ваших нехай буде святість, всепрощення і любов.

Пречиста свято Медового Спаса и Маковія з пахучими піріжкамі и медовою вощині ступає на поріг. Нехай Господня благодать цього гарного православного свята принесе добро, любов и щирість у шкірних батьківщину. Нехай маковими зернами у домівках проростає достаток и білокрілій Янгол вибачення торкнет пір’ячком Божої любові шкірного серця. Хай буде благодатним для вас Щедрий Медовий Спас и Маковій!

Скоро літо покине нас, поступившись місцем осені з щедрими дарами і врожаями. Бджолині пасіки готові обдаровувати медом. Сьогодні Медовий Спас! І я бажаю вам, щоб стіл завжди ломився від смачних страв і напоїв! Щоб всі ваші справи приносили свої заслужені плоди! А душа була чиста і прозора, як свіжий мед, іскристий під сонячними променями!

Кажуть, що в день Медового Спаса Господь прощає нам всі гріхи. Нехай в цей день вам пошле Всевишній промені щастя, миру і добра, освітивши всю землю золотим світлом, що спалює навколо все горе, печаль, смуток і тривогу. Бажаємо всім ніколи не зупинятися перед випробуваннями, посланими понад, і обов’язково прийти до своєї мети.